Grisfest med "The Mamas"

Tacoskväll med "The Mamas!! 9 st barn/gubb-fria hungriga Mamas slängde sig över tacosbuffén. Sen när vi plöjt oss igenom den gick vi över till den egentliga anledningen till att vi var på Kramm... baren!!! Och egentligen.. Vad gör det om vi dricker oss fulla i baren när vi så sällan går ut?

Hälften av gänget drack cola och isvatten.. absolut inge fel i det.. men det var åxå dom som försvann fortast. Kvar satt vi som verkligen längtat efter en sån där kväll.. en bra stund efter stängningsdags dessutom.. hur ofta händer det för trötta mammor? Till en början kretsade samtalsämnet kring våra barn.. som alltid när vi träffas. Why??! Det är ju knappast så att karlarna pratar så!!? Självklart deltar man och jämför vikt, längd, dagis, 2 årstrots, sömnbrist, ofärdiga renoveringar, förlossningar m.m. Tills jag fick nog och förbjöd samtalsämnen som involverade barn.

Eftersom det började släckas ner på Kramm fattade vi vinken och drog till Gladan.. som var stängt!!! VILKEN PARTYSTAD VI LEVER I !! Vi snubblade hem till det Ståhlbergska residenset och satt oss på altanen med en drink var. Ingen ville gå hem. Ingen orkade bry sig längre om hemmet och allt vad det innebar.
När kroppen är varm av diverse alkoholhaltiga drinkar pratar man inte längre om barn.. snarare om att tillverka dom. Vid det här laget fanns det inga hämningar.., man fick veta både det ena å det andra.
Jag skrattar fortfarande åt J´s berättelse om en snuskig marackas som hon hittade på församlingsgården. Hon fick lov att lägga den ner för den såg för pilsk ut=)

På lördag är det dags för party igen. Då ska vi ha "personalvård" med jobbet.. hehe. SKÅL!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0