Villervalla kändis??!=)

Idag har Alva som vanligt räjsat omkring på dagis. Otrooooligt långa 3 timmar!! Nämn en mamma i denna kommun som har ett så kallat 15-timmarsbarn, som anser att det är bra med att korta ner dagistiden till 3 timmar om dagen, höja avgiften, indragen lunch och i bästa fall en HALV frukt!!! Henne skulle jag vilja föra en debatt med. Tror faktiskt inte att den mamma eller pappan existerar... Hade en disskution med en mamma på öppnis idag som ansåg att det var lyx att ha barnen på dagis 3h och ha mamma hemma med en nyfödd bäbis. Tur att man kan tygla sig ibland men jag kunde till slut inte va tyst och domderade på en smula=) Varför ska tex inte Elin få samma chans till babysim, babymassage m.m som Alva fick?? Vart hade hon tänkt att Alva skulle vara medan Elin babysimmar.. på botten i stora bassängen? *suck* Däremot är det intressant att surra med andra mammor/pappor.. alla kan inte tycka lika och det får man respektera. Varje familj väljer att prioritera sina saker och vi anser att den lilla stund Alva får på dagis är viktig för henne, hon stormtrivs juh där och då får det bli så!!

Efter debatten på öppnis gick vi och Filippis med mor & bror till stan för att kika på det nya utbudet på Garn väv & inplock. Det slutade med att Alva & co blev fotomodeller för den nya kollektionen för barnklädesmärket Villervalla. Som tack för att vi mammor svettades arslet av oss för att kunna synka barnhumör, påklädning och få dom att sitta still så fick vi 20% rabatt på det vi "råkade" lägga fram för betalning *oups*=) I påsen hamnade 2 likadana tunikor till småtjejerna(samma som Alva har på bilden) Barnen fick varsin välförtjänt glass i det fina vädret. Ok.. det var inte mer än rätt eftersom vi hade mutat dom. 
- "Ta på dig den här fina tröjan så får du en stoooor glass och sen kan du åka rutchkana på torget huuuur länge du vill" Vi ser med spänning fram emot att se hur bilderna blev och som förhoppningsvis går att använda i deras reklamannonser i tidningen. Tills vidare får ni hålla ut med mina dåliga mobilbilder. Tjopp!
Ett försök till en gruppbild=)
Klicka på bilderna för större format

Kommentarer
Postat av: Lotta

Jag håller med! 3 timmar är allderles för lite på en dag, de hinner ju bara komma och gå, missar ju hela grejen! Vi har 3 dagar i veckan, 5 timmar åt gången. bättre med längre stunder, över utelek och lunch, vilan och sen leka en stund till innan de ska hem! Sen 2 hemmadagar istället där de får umgås med förälder och nya syskonet.

2009-08-25 @ 20:10:50
Postat av: malin

hon e ju såååå söt lillgumman =)håller med om de där j-la skit tiderna,,

2009-08-25 @ 21:18:30
URL: http://www.sevenkids.bloggagratis.se
Postat av: Carina

=) Heja Vera!

Bra att jag inte är ensam som upprör mig över detta. Å ni har ju ändå gångavstånd till Öppna förskolan - här ute på vischan finns det ju inget organiserat för barnen att göra på dagtid...förutom dagis.Kunde inte låta bli att gå in på kommunens hemsida (den som riktar sig till inflyttare) och läsa vad de skriver om BARN! Sanningshalten är skrattretande...Håll till godo:

http://nastakramfors.se/index.php?page=municipalitypage&id=6

2009-08-25 @ 21:57:22
Postat av: Jenny

Hahaha...sätter en slant på att det var en mamma med ETT barn som uttalade sig...eller har jag fel? Var det någon slags självhävdelsebehov...amningshormoner...eller var hon släkt med Plus-Sverker?! Bra att du domderade! =)

2009-08-26 @ 21:01:51
URL: http://norrlandseliten.blogg.se/
Postat av: vera

Carina: jag blev förbannad och skrev ett ironiskt och svart-på-vitt-mail till dom som arbetar med den där hemsidan om falsk marknadsföring och att det var skrattretande hur de förskönade hur det egentligen fungerar här=)Jenny: nix.. 2 barn=)Lotta: tänk om man kunde fått haft barna på ditt jobb.. himmelriket för dom små liven=)

2009-08-26 @ 22:11:43
Postat av: Kimmo

VillervALVA kändis ska det väl heta?

2009-08-31 @ 08:43:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0