Stugisch

I helgen har vi bland annat varit i stugan över dagen 2 dar i rad. Vi har fått rätt mycket gjort men inte så mycket som jag skulle vilja=) Man blir ju lite bromsad utav Elins ständiga hunger och Alvas påhitt. Igår spika pappa & Per dit ett staket som stått lutat mot pappas garage i några månader. När man har vatten precis inpå stugknuten så krävs det ett staket och detta kändes stabilare än den förra lösningen.

Idag var det meningen att dom skulle borra ett hål i köksgolvet under diskbänken för in/utgående sjövatten men det slutade med att de lagade Alvas kiosktak och dessutom flyttade den till andra sidan tomten.. av nån anledning. Men innan de hann göra det lekte Alva & Titus "Kom å kök" i kiosken som det heter enligt henne=) Titus satt där så fint och blev erbjuden att köpa både gatkritor och träbitar. Nu fattas det bara att morbror Nicklas fixar en löpsedel och en glassaffisch till framsidan så är kiosken redo för sommarsäsongen=)

Själv hann jag bara kapa ner några kvistar och pöa på med lite krimskrams som ska dekorera pläjzet. Men nästa gång är det nog min tur att få jobba lite, övervåningen är rensad så nu kan vi börja måla där=)   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0