Thailändsk prickig korv

Precis som jag skrev för ett tag sen så tackade Alva ja till vattkoppornas inbjudan så nu blir det dagisledigt åtminstone 1 vecka till att börja med. Det syns inte så himla mycket i ansiktet än men kroppen är det dessto mera på men såna bilder kan man ju tydligen inte visa på nätet. Håller tummarna för att Elin inte åker dit nu bara, tycker hon haft det tillräckligt med sitt RSvirus som hon inte riktigt tillfrisknat ifrån.

Igår lyckades jag få på Alva klänningen hon fick av Lotta när hon va i Thailand strax innan jul. Tänkte att hon skulle va fin när Malin fyllde 30. Alva gillade klänningen jättemycket helt plötsligt så vi hade svårt att få av henne den när det var dags för pyjamas. Vi kanske kör en klänningrepris imorrn när vi ska till Malin igen.


Klicka på bilderna för större format

Kommentarer
Postat av: Veronica

Har Alva klarat sig från feber med vattkopporna? Kliar dom hemskt eller hur går det?? Hoppas hon blir av med dom fort fort fort!!

Sundström är ju ett super bra efternamn förresten :)

2009-05-08 @ 19:34:31
URL: http://mistasia.blogspot.com
Postat av: Marie

Hoohoo som du brukar säga! =)

Småbäsar brukar ju få ganska lindrigt med koppor om det skulle råka hända...så jag tyck int du behöver vara skrajsen. Tänk istället va skönt de vore att ha det avklarat. Fast jag håller ju med om att det vore synd med tanke på att hon nyss varit sjuker..

Hoppas allt går bra iallafall! Snyggt kort på dej och Malin i tidigare inlägg btw! Var hon gravid då oxå? Tyckte kortet liknade dom som jag tog på våran studentfest...får mej att bli lite nostalgisk. Vore ju kul att ha en reunion snart - dock nån gång då ammandets tid är förbi...haha... Kram på dej!

2009-05-08 @ 20:51:32
Postat av: Veronica

Marie: nä det där kortet togs när Malin gifte sig nått år efter studenten. jag var "bestwomen" då ist för tärna/brudnäbb=) Ja det vore skoj att ha en träff snart.. men gärna när amningen ä avklarad, vilket den snart är iofs=)



Veronica: hon ha ingen feber än men det kliar mer å mer=(

2009-05-08 @ 22:01:46
URL: http://rallyvera.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej Vera.



Hoppas Elin klara sig, som sagt hon ha ju haft det nog tufft ändå sin första tid... Men håller ändå med Marie där, ändå bättre ha det bortgjort. Men smörjer du in hon med Potatismjöl? Skitbra. Gjorde jag på mina när dom hade det. Men en fråga....ska du ta ut jänta när hon ha vattkoppor? Jaja, du gör som du vill.....



Hur går det annars med Elin då?

2009-05-09 @ 13:59:28
Postat av: Veronica

Linda: varför skulle ja inte ta ut henne? hon är feberfri och pigg dessutom har malins större ungar haft vattkoppor & dom mindre har det just nu så..?

Jo det går bra med Elin, hon är fortfarande lite snorig men är på bättringsvägen.. pigg och glad och det är huvudsaken=)

2009-05-09 @ 15:21:53
URL: http://rallyvera.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja, nä varför jag reagerade va för att dagis skulle hon ju vara hemma ifrån, men vara ute annars fungerar... Man vet ALDRIG, om man säger som om det kommer ngn, som inte haft det så KAN de bli smittade. Och om det e en vuxen som inte haft det så är det inge skoj få det. Johans syrras karl fick det vid 40+ o det va inget han rekomenderade. Men vi gör alla som vi vill.

Man måste ju få undra.......???

inge ont menat alls! men undra måste man ju

2009-05-09 @ 23:26:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0