Inte här..

- "Än´t karln min hemme så kanske ja ä borte".

Vi är i stugan. Jag har betalat för mobilt bredband men det fungerar inte.

Dynga!!

Inge nytt än.. men ändå nyheter

Inte ett spår från Präschly. Det jag länge intalat mig själv är nog sant. Fått ett spår att gå på men inget resultat=(

Mitt i all kattmisär så har jag iaf äntligen skaffat mig en digital systemkamera. Jag gillar att fota men har mest haft värdelösa kameror. Hoppas jag kan lära mig denna så det blir nå bra bilders. Självklart har jag glömt usbsladden i stugan så ja kan inte föra över mina utomordentligt snygga bilder.. jag får helt enkelt uppdatera senare.

Imorrn ska jag jobba.. mitt i semestern. Blir ett 8-22 pass med lite sommartid på=) Sen är jag ledig 1½ vecka innan det är dags för ytterligare 3 dagars jobb... följt av den sista semesterveckan=) Man kan ju alltid hoppas att värmen landar på mina lediga dagar=)

Sen finns det fler nyheter men nu ska jag natta Alva (jaaa.. jag vet att kl snart är 22 men har man en duracelldotter så har man)

- Celle.. när kommer ni å hälsar på???!=)

Tjopp!!

Pomma Päscha!!!!!!

Saknaden är stor. Präschly är borta. Har satt in annons i tidningen och på blocket men det enda napp jag fick var från en yr pensionär som skulle ringa å berätta att den katt hon hade sett inte matchade med min katt... tack.. eller nått??!

Alva saknar honom minst lika mycket.. "- Pomma Päscha" ropar hon ute på altanen. Jag hoppas såååååå jävla mycket att han "bara" är instängd nånstans och snabbt som faan blir utsläppt. Per sa att det var ett jädra liv på altanen vid kattluckan den natt han försvann.. pappa var snäll att snabbt fylla i att han minsann sett räven 200 m bort. Det kändes ju bra mycke bättre. Tror knappast han bara ha sprunge bort.. han är kastrerad och har inga 6-uella ärenden längre.

Ingenting är bra längre. Vill inte vara i stugan längre, grillat smakar inge bra, gillar inte när det regnar trots att det är mitt favvoväder.. kan knappt svära över att jag måste köpa hem ännu en säck me kattmat längre heller, bara Prischilla å Alva som äter sånt numera. Man kan ju lika gärna gå å jobba igen å spara semesterdagar till muntrare tider=(

Pomma Päscha!!!!!!

1:a, 2:a, 3:e.. såld till herrn i Björknäs!

Wohoooo!!
Jag har sålt min första tavla.. (är jag en konstnär nu??) F & C.. ni ä bra knäpp ni=) Ni höjde min prestationsångest till max.. kanske lika bra de=) Jag har inte fått skriva nått om det här i bloggen.. än mindre visat några bilder på tavlan för det skulle ju bli en present till min kusin från karln hennes men nu är det fritt fram.. hoppas ni blev nöjda (ja, ja, ja.. jag vet att ni svarat på det flera ggr men jag förstår fortf inte=))

Jag skulle behöva utöka mina 3½ kvm målarskrubb till en atelje som det så fint heter.. åtminstone ett rum på 10 kvm. Försökte peta ut Pers kontor som upptar resterande 3½ kvm i samma rum men det har inte gått så bra=)
Vi måste köpa ett större hus.. men vart finns dom i den här barack-byn?


Klicka på bilderna för större format

Bra början.. NOT

Semestern började kanonbra.. 2 vakennätter med en hostig 2 åring. Men lika fort som hostan kom verkar den snart ha gått över. Det som var mest synd var egentligen att Alva missade att träffa Ebba m familj. Hade verkligen vare roligt att dom 2 pyren hade fått träffa varann.. men ni kommer väl hem till norrland fler ggr i år eller hus Lisa???=) Ni ska ju kolla hus å sånt juh=) hihi..

Annars börjar man smått förstå att det är semester nu.. blev väldans glad när jag insåg att det inte var nå jobb imorrn=))

Våran hostande lilla hjälpreda har haft det intensivt idag.. men hon får skylla sig själv när hon ska vara med på allting=)

 
Klicka på bilderna för större format

Viktig information

Det är så viktigt att jag bara måste få skriva ner det.. jag har bara några få timmar kvar innan jag går på semester!!! Jag räknar ner.. egentligen är det väl 6 timmar men har jag riktigt ordentligt tur kanske det bara rör sig om 3-4 timmar.

Kan det bli mer viktigt än så? Nä kunde just tro det..

RSS 2.0