Mysteriet Alva

Hur är det möjligt??!
Här plockas det dagligen upp saker från golvet, återställer prylar till sina bestämda platser och konstant hängs Alvas ytterkläder upp på krokarna om och om igen. Lix förbannat försvinner det prylar. Livsviktiga prylar!!!
I snart 3 veckor har den spillfria muggen varit spårlöst försvunnen. Den är guld värd när hon är törstig och minglar omkring i tygsoffan=) Idag hittade jag den av en slump i trappen bakom en plastväxt. 

Fjärrkontrollen försvann för ca 2 veckor sen. Som tur är så har vi en likadan för övervåningen.. men vilket jävla spring det blir upp å ner!! Samtidigt försvann en annan fjärrkontroll som visserligen inte användes längre men som självklart skulle lånas ut till släkten. Idag letade jag olika prylar och hittade en av fjärrkontrollerna=)

Det 3:e mystiska försvinnandet skedde nu ikväll. Alva har mot min vilja, hamnat i 2 årstrotsen. Det tillsammans med nya tänder är ingen bra kombination när sambon jobbar borta några dar. De 2 livsnödvändiga prylarna när klockan börjar närma sig 19:30 är tutten och dockan. Hon har lyckligtvis en stand in docka in case of emergency. Sjävklart var båda försvunna ikväll. Alva sörjde stort med krokodiltårar och gallskrik!!! Jag letade febrilt i en evighet tills jag bestämde mig för att skita i allt.. då slängde jag en blick på vardagsrumsbordet. Det enda stället jag inte letat på var lådan under bordet. Självklart fanns båda 2 där!!! 
 
  
*Lycka*


Tvättstugerensning

Jag å Präschly hittade den här tavlan i tvättstugan idag. Det är nog 2 år sen jag gjorde den och jag minns inte ens varför jag gjorde den eller om den är klar? Det syns inte på bilden men den är målad med färg utblandad med nått sandliknande material, så den känns ganska verklig när man ser/tar på den. Det dumma är att jag kan inte måla över den heller för den ä ju alldeles skrovlig.. annars bruka jag göra det med målningar jag inte sett till på ett tag=)

Präschly ser fundersam ut.. och jag måste komma på nått smart sätt..  
U Däm Piece Of Crap=)

 
(Klicka på bilderna för större format.. eller läs nått annat=Þ)Nyårsafton idag!!

Ja det är inte alla som firar nyårsafton idag. Eller.. joo det är det ju.. men kanske inte i Sverige. Jag firar iaf.. fast mest pga grupptrycket=)

Det är tydligen muslimernas nyårsafton idag. Märkligt. Är det vi som är seg eller dom? Var inte det magiska 12-slaget i december? Fasligt festligt är det.. nästan. Har tryckt i mig en massa gomat, chips, dricka, godis, tårta.. och ett äpple=) Hade jag kunnat rapa hade jag säkert gjort det nu.

Som tur är så är det rätt lugnt ikväll.. hitills iaf. Hoppas på en skönhetssömn inatt.. skulle behöva det. *håll tummarna*

Har för övgrigt spanat in 2 stora lådor med påskägg på kontoret. Det finns fasligt många. Ett är nog mitt. mmmm.. 

Jaja, Happy New Year.. eller nått..

Pippiiiii!!!!

Mitt mammahjärta smälte när jag kom hem från jobbet på tisdkväll. På kylskåpet hängde första teckningen från dagis!! Det här var den första som kommit hem hel iaf. Alva skrek PIPPIIIII och ville visa upp sitt konstverk dagen efter och visade hur hon hade gjort för att åstadkomma ett sådant fint påskkort=)
Hon la handen precis där hon haft sin lilla hand när tuppen skulle tillverkas och sen peka hon med fingret på dom små kycklingarna.. precis som hon hade gjort när dom blev till på papperet.

Så nu hänger det "konst" från både mamma Vera och Alva i huset.. vart ska det här sluta?=)
image20

Arg beställning

Gårdagskvällens ilska gjorde klar min beställning.. på en kärleksfull tavla till Åsa=) Hon har sett den i en liknande version och utsåg mig till den nya Picasso.. haha.. nä de gjorde hon inte=)
Vet inte om hon vill ha den när hon få se den.. men det gör inget. Den lär bo bra i tvättstugan med resterande tavlor eller så tar min mamma den=)
Har aldrig påstått att jag kan det här.. det är min "ventil" när det jävlas för mig (enligt brorsan) =Þ

image19

Övergångsfas

Det börjar gå över nu.
Mitt bittra liv alltså. 
Det kan va inbillning.. eller så beror det på nått annat..

image16

Inte mitt fel

Precis.. det är inte mitt fel att det inte går att styra sitt godisbegär. Har en myyyycket trovärdig artikel från Aftonbladet som styrker anledningen till att jag just ätit en kexchoklad. Jag är förbannad!! Det är anledningen enligt dom.

Allt börja med en mycket intensiv kväll på jobbet där jag lyckats aktivera mina ungdomar med att måla tavlor!!=) Problemet var att det var ganska sent när vi började men jag kunde inte säga ifrån när dom frågade om dom fick måla. Det var ju det jag strävat efter en hel sportlovsvecka!! Ungdomarna blev ganska vilda på slutet och slamsade men det såg jag som positivt för då bruka dom bli trött när dom käkat kvällsmackan. Men ett visst folkslag blev snarare piggare och höll igång till strax efter 3 inatt!! Jag fick kliva upp flera ggr och riva i.. slängde tom igen en dörr ganska hårt sista gången jag klev upp... lite så där sandlådenivå=)

Klockan 6 ringde väckarn och då somna jag nog runt kl 4 i ren ilska. Jag fick fara hem kl 7.30 (uppgjort med sambon) för att lillpyret hade lite feber. Sambon har ju börjat ett nytt jobb och det är nu han ska visa framfötterna.

Hemma möts man av en gnällig feberflicka som har beslutsångest om hon ska äta eller inte/ om hon ska ha haklappen under rumpan eller runt halsen.. ja det blev lite enerverande till slut. Jag gjorde välling och tog jänta under armen och gick å la oss båda. Nu ha ja sovit 3 timmar tillsammans med henne.

Det var då jag hittade kexchokladen. Väldigt passande.. jag har ju inte äte nånting idag så den bara måste ja ha..
Men nu med aftonbladets "kloka ord" behöver jag bara skylla ifrån mig.. jag var ju bara arg på jobbet=)
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/viktklubbse/article1998449.ab

Booooring

Tänkte att jag skulle blogga bort lite tid innan jag ska sussa på jobbet.. men ja ha som inget skriva om. Jag går fortfarande på sparlåga.. jobbade som sagt ca 64 timmar förra veckan å den här veckan varvar jag ner med 49 timmar.. har ont i hjärtat åxå=( Per vill att jag ska gå till doktorn.. men jag vill inte gå till den där vetrinärstation. Dom skickar bara hem mig och säger att jag ska äta bättre, röra på mig mer, röka mindre, dricka mindre alkohol/dricka och inte oroa mig. Problemet på den "mirakelmedecinen" är att jag äter bra, rör på mig några ggr i veckan, röker inte, dricker knappt nån alkohol/dricka.. å oroa mig.. det lär man ju aldrig kunna sluta med om man har kalvat fram en unge till denna värld??!

Upplyftande inlägg.. i know!! Thats life.. just nu! Hoppas på att något roligt ska hända..

Joo.. en påminnelse till mina vänner.. bara för att min blogg är lite tråkig just nu behöver inte ni sluta skriva.. SKRIV SÅ JAG FÅR LÄSA HUR BRA, ROLIGT, INTRESSANT OCH GIVANDE ERAT LIV ÄR JUST NU!!!! 

RSS 2.0