En vanlig dag på jobbet..

Det är en himla tur att man har ett sånt här jobb när man inte är riktigt som alla andra. Tänk om jag haft ett kontorsjobb och en stel kostymdräkt.. näääää... det skulle inte ha vare ett Verajobb=)

   
Ibland får man bjuda på sig själv.. ibland är man sig själv=)

Jäkla bajsdag

Nerverna ligger utanför kroppen. Dom kliar överallt. De känns lite bättre nu efter en lugn thé-time å lite desperate housewifes. Men annars har dagen varit groteskt hemsk. 2 skiljda viljor kan verkligen ta energi.. av varandra. Det skiljer bara 27 år mellan oss men den yngre förmågan är fasen lika tjurig & envis som mig. Evil kombination.

Idag önskade jag att jag och Per hade ett dagtidsjobb så vi är hemma samtidigt och Alva få vara ligist på dagis.
- Kattmat är inte till för dig, nu blir kissen ledsen när du äter upp all mat för honom. Nu vill jag inte säga till dig fler ggr.
- NÄÄÄÄÄÄÄE!!!
+ ytterligare ett gallskrik med tillhörande tårar och skallningar av golv och väggar. Tätt följt av att all kattmat (den som fanns kvar utanför Alvas mage) kastades ut över det nydammsugade golvet. 5 sekunder senare föll en blomkruka i golvet ute i hallen. *suck*

Räddningen idag var när Alva fick träffa "Mojla" och mamma Vera fick kasta i sig en sallad me Marie. TACK!!!

Jag har govecka den här veckan. Jobbar bara 8-22 på onsdag. Jag ser fram emot morgondagen då jag får vila upp mig på jobbet. Behöver jag nämna att Per är borta å jobbar? Nä förstog väl att du hade fattat det vid det här laget..
Jaja.. ja vet.. ja har bara en unge. Men hon är fasen som 4!!!

Piss å pest å senapsgas

En älg kokar svagt kaffe med en febrig jordfräs

Igår fyllde jag år.. sägs det.
Jag fick va hemma med Alva som ha fått massvis me febrisar, när jag egentligen kunde ha vare på Ikea med jobbet. Morsan som vanligtvis agerar barnvakt hade åxå febrisar. Hela dagen var relativt lugn. Alva hjälpte mig med tårtan(se bild) hon åt hjärtströssel och jag fick försöka göra nått ätbart av det hela. Teamwork.

Sen damp det ner blomster från en sambo med dåligt samvete som befann sig på annan ort för vanlighetens skull. Trots att hans paket till mig ligger i kökssoffan.. fortf oöppnat idag. Farmor slirade traditionsenligt in först av alla som tur var. För sen när hela tjocka släkten å 2 kompisfamiljer med en hel drös me ungar kom hit.. då stod farmor och handdiska porslinet till de nya gästerna och kokade nytt starkare kaffe. Jag är värdelös på kaffe. Hon är en klippa!! Tror jag fick ihop det till 23 st besökare. Jag hann inte mingla så mycket som jag skulle velat=( Men roliga å ovanliga presenter fick ja iaf=)

Alva hade 40 i feber igårkväll men var lugn och tyst så länge barnen va här. Sen kom hon på att hon var dålig. Så jag har spenderat natten med en febrig jordfräs i sängen som väckt mig 2-3 ggr i timmen. Nu måste ja avboka lite möten och städa undan kaksmulorna.. om några timmar kommer det fler släktingar.. å fler presenter=)
                                               
        Älgtårtan=)                                     Jordfräs                                      Grattis till mig=)

Sykunskaper??!

Haha.. så roligt jag hade igårkväll nere i källaren. Jag provade att sy en klänning till Alva av ett tyg jag sneglat på i månader (tack vare en sjukt duktig tjej som syr egna barnkläder.. mysungar tror jag hennes företag heter)

Jag har ALDRIG sytt ett enda plagg.. på sin höjd en å annan raksöm på nån gardin å kanske lagat ett örngott eller så.. men något mer har det inte blivit för jag vet mina begränsningar. Det finns kanske en logisk förklaring till att med nöd å näppe fick en 3:a i textilslöjd men var toknära att få en 5:a i träslöjd. Jag ska nog hålla mig till mina möbelprojekt i framtiden=)

Alva blev iaf tokglad när hon fick prova "klänningen" imorse.. trots att hon hade feber=(
  

Träningsvärk

Idag har jag träningsvärk i skrattgroparna. Det var absoluuuut den roligaste fest jag ha vare på.. iaf under mitt s.k vuxna liv. Minns inte när jag skrattade så mycket. Å vi som blivit anklagade för att ha en tillgjord och präktig stämning i gruppen.. dom skulle ha sett oss igårkväll!!!! Eftersom det är fult att publicera bilder på andra människor utan deras medgivande får ja väl visa bilder på mig själv.. å lite på Hans=)

Psst.. Mona, jag vet vem som paja ditt skohorn.. å det va inte jag=)

Partymyran

Ikväll är det personalvård me kollegorna. Så som ja ha kämpat för att det ska bli nått av det.. ljuger inte om ja hållit på i 3 månader!! Efter ett tag la jag ner projektet å då nappade dom andra som tur är=)
Måste strax slira i ni duschen å fräza upp mig efter stugrenoveringen vi haft idag.
Å grattis till Dennis som fyller 9 år idag!!!

Är fortfarande måttligt irreterad och förundrad över hur man kan va så jävla fräck å falsk. Som det känns nu kommer den känslan aldrig gå över. Men saker som ser söta ut kommer bli sura i efterhand!!! Till skillnad från andra håller jag mig på avstånd och iakttar. Det är inte min soppa som det ska röras i!!!

Tillabaka till det roliga... det är ju fest idag!!!!
1, 2, 3, 4 jag är en liten partymyra=)
Skål!!!

Ilska!!

Har man inte gjort ett skapandes skit på evigheter ska man faaan inte komma å kräva nått heller!!!
*morr*


Jah!!! Där satt den=)

Nu är jag märkt. Presentkortet är inlöst och det är för sent att ångra sig.
Varför göra som alla andra.. delfiner, kinatecken, indianfjädrar och blomster..
Tack för sällskapet och knäppograferingen Mistasia & Moa=)Varför göra som alla andra?

Grisfest med "The Mamas"

Tacoskväll med "The Mamas!! 9 st barn/gubb-fria hungriga Mamas slängde sig över tacosbuffén. Sen när vi plöjt oss igenom den gick vi över till den egentliga anledningen till att vi var på Kramm... baren!!! Och egentligen.. Vad gör det om vi dricker oss fulla i baren när vi så sällan går ut?

Hälften av gänget drack cola och isvatten.. absolut inge fel i det.. men det var åxå dom som försvann fortast. Kvar satt vi som verkligen längtat efter en sån där kväll.. en bra stund efter stängningsdags dessutom.. hur ofta händer det för trötta mammor? Till en början kretsade samtalsämnet kring våra barn.. som alltid när vi träffas. Why??! Det är ju knappast så att karlarna pratar så!!? Självklart deltar man och jämför vikt, längd, dagis, 2 årstrots, sömnbrist, ofärdiga renoveringar, förlossningar m.m. Tills jag fick nog och förbjöd samtalsämnen som involverade barn.

Eftersom det började släckas ner på Kramm fattade vi vinken och drog till Gladan.. som var stängt!!! VILKEN PARTYSTAD VI LEVER I !! Vi snubblade hem till det Ståhlbergska residenset och satt oss på altanen med en drink var. Ingen ville gå hem. Ingen orkade bry sig längre om hemmet och allt vad det innebar.
När kroppen är varm av diverse alkoholhaltiga drinkar pratar man inte längre om barn.. snarare om att tillverka dom. Vid det här laget fanns det inga hämningar.., man fick veta både det ena å det andra.
Jag skrattar fortfarande åt J´s berättelse om en snuskig marackas som hon hittade på församlingsgården. Hon fick lov att lägga den ner för den såg för pilsk ut=)

På lördag är det dags för party igen. Då ska vi ha "personalvård" med jobbet.. hehe. SKÅL!!

Men gå da!!!

- Helvete Carro... helvete Mona!!!! "Why meeee?"

Mina benhinnor sprängs pga era giraffben som stövla sig fram i turbofart.
Mina korta pygmében jobbade likt trumpinnar som överdoserat.
Ska ni ut på nå fler jaga-kalori-maraton-ultra-power-prommis säg till i förtid så jag får försprång..

Ni borde ta cykeln till jobbet dämit... det gör ju jag!!! Då skulle ni slippa ut å gå som dåre=)
Nu måste ja ta bilen till jobbet imorrn.

Tisdagsångest med fiskpinnar

Efter att ha jobbat större delen av helgen med minimalt med beutysleep myste jag och Alva ner oss i sängen och somnade till tv:n runt 8 snåret på igårkväll. Jag fick sova nästan oavbrutet till kl 7 imorse..sweeeeeet!!

Struttade ner huvudvärksfri och nyfiken på om mina auktioner på tradera vuxit på sig under natten.. det hade dom=)
Slängde ett getöga på Blocket.se ifall nått palats i närheten var till salu.. det var då ångesten och magknipet gjorde sig påmind igen!! Hittade Pers föräldrahem som vi så länge funderade på att ta över för ca 2 år sen. Självklart var det kanonfint med tvärnytt trendigt kök, fondtapeter och nya golv överallt!!!! På mindre än en millisekund hade jag frågat mig själv frågan om jag skulle vilja flytta dit... å visst ville jag det. ABSOLUT!!! Men sen kom verkligheten ikapp mig.

Alva har ju världens bästa dagis och kompisar, jag har mitt jobb här, mina/våra vänner, min släkt.. plötsligt tvärvände det igen.. -håller vi inte på att leta efter ett större hus kanske? Vad skulle Per vilja?
Det vore nog bäst att begrava Sollefteå ändå och gå vidare.. men det skulle va så mycke enklare om man var 100%:ig nöjd med det nuvarande boendet..

Nu blir det fiskpinnar å mos till Alva så hon blir lunchtrött nån gång.. mamma måste plöja igenom nya HM-katalogen=)

RSS 2.0