Bilar, kräftor och kompisar

Igår var vi och kika på en bilutställning ca 1 mil härifrån. Vi träffade mycke folk som vi kände och Alva utsåg genast sin favoritbil.. en fruktansvärt ful och bucklig gammal bmw med rosametallic lack. Som tur var så ändrade hon sig till att gilla Erikas fina s60 som för övrigt kom 2:a i själva "utställningen", tokroligt!! Elin var på strålande humör och kikade storögt på bilarna hon med ända fram tills det knorrade i lillmagen hennes, då var det bara att bege sig hemåt. På kvällen åt vi kräftor och drack öl med släkten=)

Idag bjöd vi över grannarna på lite fika och Elin passade på att försöka impa på Casper som lugnt låg stilla och inte alls var impad över den sprattliga Elin. Men dom höll iaf handen en liten stund=)

Imorgon är dagis stängt och vår lilla KarElin ska mätas & vägas. Sen blir det förhoppningsvis en tur till lågstadieskolans lekpark för aktivering av små vilda terrorister=) Per åker också bort genom jobbet i 3 dygn så det kommer bli tomt. Ååååh.. vad jag önskar att båda han och jag hade normala arbetstider!!

Per & Alva spanar in bilar vid LundekajenElin spanar också på bilar. I bakgrunden syns Alvas fula favoritbil.. den rosa bmw:nFull koncentration=)Elin & AlvaElin & CasperElin & Casper håller handen=)=Þ

Klicka på bilderna för större format


Kommentarer
Postat av: Åsa

Hej gumman! Jag tyckte också att den rosa bwn var snygg :-)

Kram Åsa

2009-09-14 @ 10:07:09
Postat av: Celina

Vilket gulligt kärlekspar ;)

2009-09-14 @ 10:38:07
Postat av: Lotta

Elins blivande man?! ;)

2009-09-14 @ 15:38:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0