äh men va faasen.... nu får det va färdigfjantat!! Nu flyttar jag.. ----> Häng med.."Slalom baby.. slalom"!!

Idag har Alvas slalomkarriär påbörjats!! Vi siktade in oss på slalombacken i Sollefteå så vi kunde hälsa på farfar´n i samma veva. Dessutom har dom ju en kanonbra barnbacke!! Alva blev lite rädd för all utrustning som skulle på, men efter lite korv och festis i magen och en hel del smygtittar på de andra som åkte tokfort så ville hon helt plötsligt åka!!


Klicka på bilderna för större format


Nostalgiii

Men lär dig kvinna!! Det där kasettbandet (jaa.. det var faktiskt ett kassettband) är ingen bra idé att använda i samband med dina projekt. Det kommer bara en massa tårar när du lyssnar och tänker på dom. Han hade gillat musiken och hon hade gillat det du drack. Så du kanske måste lämna 80-talets blandband och gå vidare mot 2000-talet.. annars blir allt du syr väääldans snett.

Snåljåååp!!

V: - Gapa stort.
A: - Men alltså.. kan du lära dig att bju på mer tandkräm nån gång.. din snåljååååp!!


Insnöad i tövädret

Mjaa.. händer mycket å ingenting här. Jag och Per har börjat gå om varann när det gäller jobb. Imorse kom jag hem från en dygnspass och möter Per i hallen när han drar iväg på några dagars jobbturné efter vägarna. Man blir som lite smyglåst när det gäller träning och andra saker..
Det enda positiva med att han åker iväg är att jag helt plötsligt får en massa energi på kvällarna, målar nån tavla eller syr lite småkrafs. Just för tillfället är jag lite seg efter att inte sovit så värst många timmar på jobbet men jag hoppas att jag ska få oanad överskottsenergi och smyga ner i källaren ikväll när barnen lagt sig. Jag har lite beställningar som jag måste beta av.. roligt roligt=)

Annars njuter jag av +graderna som kom lite oväntat. Ja inte inatt då jag svor över att det droppade på jobbets  balkongräcke hela natten, men i övrigt gillas det. Nu blir det barnvagnspromenader igen.. hur länge det nu är roligt??!

1 2 3....10

Tvingades ta med mig Elin på jobbet idag. Det var inte en hel arbetsdag så det kändes lugnt. Hade laddat skötväskan med allt som skulle kunna få henne på bra humör. Majsbågar, kexrån, leksaker, välling osv. Det gick tokbra fram till sista halvtimmen, då slockna hon till slut i vagnen efter lite bök och stök i min famn. Det är inte det lättaste att underhålla en 1 åring i en datasal men hon satt så fint i matstolen som man hänger på bordskanten.

Vi ska få nytt schema på jobbet så det va därför vi satt i datasalen. Jag fattar ännu inget mer än vad jag gjorde imorse. Tanken är att vi skulle haft färdiga tider att laborera med i det dära dataprogrammet. Men det hade vi ju såklart inte. I övrigt var programmet lätt att förstå sig på. Synd bara att varken programmet var rätt inställt eller att vi inte hade rätt arbetstider så det va egentligen rätt bortkastat.

Alva hade haft det kanonbra med lax till lunch och skidåkning på dagis under tiden. Nu varvar jag ner med ett glas cola. Det är jag värd=Þ

Heaven & hell

Den senaste veckan har verkligen varit galet upp och ner. Man vet knappt hur man ska reagera på nästa händelse. Är det nu jag ska skratta och säga Grattis!! Eller var det statistiskt sett dags att oroa sig och beklaga? Livet går upp och ner och testar oss alla. Jag försöker vara positiv och hoppas på solsken.

Lördagen den 20 var ju jag och Per som bekant på spa i S-vall och unnade oss lyx. Livet lekte.
Söndagen: vi åkte hem och fick besked om att någon blivit dumpad precis när denna var som lyckligast. Senare på kvällen ringde telefonen på nytt och nu var det en släkting från förr som fått åka ambulans=(
Måndag: telefonen ringer igen - en liten tjej har fötts!!! *Glad*
Tisdag: ett sms om att en liten pojke har fötts!!!
Onsdag: jobb och födelsedagskalas för pappa
Torsdag: babysim och träning med bastu på kvällen för att ladda batterier.
Fredag: en vän åker ambulans=(
Lördag: tacos och öl med goda vänner. Rycker senare ut i natten och samtalar med en vän=(
Söndag: vi firar Elins 1 årsdag med tårta och paket.

Idag tog vi ledigt från dagis och beger oss snart upp till Finnmarken och hälsar på svägerskan i deras stuga. Barnvagnsromenad och skidor för Alva. Vårt nya OS-hopp??!

Sköt om varandra!

RSS 2.0