Ett avslut?

Hmm, jag har nog med att underhålla de övriga bloggarna så barnens påhitt och bilder får vacker hamna i min första blogg istället. Speciellt när besöksstatistiken inte visar sig vara så hög så att det lönar sig att hålla igång den. Så tills vidare får den vara precis som den är.. orörd=) Hänvisar till www.rallyvera.blogg.se istället.

Hallå där!!


Jag ser er nog.. varför får inte jag vara vaken och titta på TV i sängen?!!


Du å ja moffarn

I fredags var det maskerad på dagis. Jag hade bestämt mig sen länge, jag skulle klä ut mig till "moffarn" både på dagismaskeraden och på Lucas & Linus halloweenfest. Skit i alla prinsessor och sånt tjafs.. jag ska vara moffarn.

Jag ångrade mig när morsan skulle måla dit mustaschen men jag har ett par riktiga Blåkläder-byxor, en 1m tumstock, liten ringnyckel och en snickarpenna. Upptill hade jag en traktortröja. Mer behövs inte. Jag gjorde succé.
Precis som moffarn=)
Klicka på bilderna för större format


Vad hände??

Ja nu var det länge sen det hände något på den är bloggen, jag skyller allt på Elin. Det var ju ändå efter hennes födsel som det började avta med min blogg. En lillasyster är bra att kunna skylla på och sen om man råkar göra illa henne så behöver man bara säga förlåt så fixar sig det mesta för då har jag ryggen fri..
Här kommer lite bilder iaf.  
Badar med syrranBad dagsUte på äventyrSuraste Alva och gladaste Malin träffas ibland=)Suraste Alva. En vanlig syn numera=)
Som vanligt är det bara att klicka på bilderna för större format


I stugan

Idag har vi varit i stugan och fikat, lekt och förberett inför sommarsäsongen.

Klicka på bilderna för större format

Umeå igen

Vi var på Hotell Plaza i Umeå förra helgen igen. Blev inte lika många bilder den här gången men morsan gjorde ett tappert försök till att få till ett syskonkort. Varken jag eller Elin kände för det.

Storasyster Alva=)

Nu är hon här min lillasyster Elin. Vi är lika. Äter, skiter, skriker och sover.. precis som mig.
På måndag börjar jag dagis igen. Äntligen!

Klicka på bilderna för större format

Vårens trend

Fick ett par badtrosor inför beachen -09 idag. Självklart skulle de testas omgående. Hittade pappas fillingar som han lagt fram inför morgondagen men jag ansåg att dom matchade min tröja alldeles ypperligt, så dom provades utanpå blöja och badtrosor. Ibland fick man fly när pappa ville ha tillbaka kalsongerna. Så här kommer vårens nya modetrend i en bildserie..

Klicka på bilderna för större format

Dumheter

Jag kan bli sur. Riktigt sur. Som när mitt åkdon snöat över eller när jag inte får sitta på köksbänken och möblera om i kryddhyllan. Det gäller att visa humörsvängningarna och markera för mamma/pappa när jag tycker att dom är dumma. Eller som jag brukar säga: "sluta göra dumheter"

Klicka på bilderna för större format

Ditt & datt

Det har hamnat en syskonvagn i våran hall i väntan på att bäbisen kommer om några veckor. Jag har självklart inspekterat den sida som jag tydligen inte ska ha tillgång till, men allt ska granskas och godkännas av mig.

Har även fått en jättefin tröja av Lotta när hon var på semester i Thailand. Fick en klänning åxå men den har inte fastnat på bild än=)


Diskhjälp

Det är inte ofta men ibland så får man förtroendet till att hjälpa till i köket. Idag fick jag lägga i pastan i kastrullen, några for utanför men vem räknar? Sen var det dags för disk. Jag är rätt duktig på det här=)

Klicka på bilderna för större format

Snålskjuts

Lycka är att få åka snålskjuts bakom Titus=)

Klicka på bilderna för större format

"Hejdå go jul"

Julen gick fort undan. Fick fasligt mycket julklappar. Den bästa var tydligen den billigaste. En plasthund från Titus. Annars lyckades jag dunka in nån slags ögoninflammation 2 dar innan julafton. Med en snorig pappa och en jularbetande mamma längtar jag nu tillbaka till polarna på dagis..

Klicka på bilderna för större format

"Hej då go jul"


Legobord

Mamma ha fixat å trixat med ett gammalt bord så nu är det enklare att bygga med mitt nya lego som jag fick i julklapp=)

Klicka på bilderna för större format

Julkulor & bajskulor

Nu är granen klädd. Det var lite knepigt men till slut hade jag hängt 5 kulor på samma gren.
Jag har dessutom klämt ur mig min första bajsklick i toan idag.. alldeles själv och i smyg=)) Blev så glad av allt beröm att jag glömde torka mig med papper efteråt så det kom en hel del på handen.. men jag lyckas väl bättre nästa gång. *stolt*
Efter det så somnade jag på soffans ryggstöd efter en dag full med hyss och jäkelskap.


Klicka på bilderna för större format

Om

Min profilbild

Vera

RSS 2.0