Legobord

Mamma ha fixat å trixat med ett gammalt bord så nu är det enklare att bygga med mitt nya lego som jag fick i julklapp=)

Klicka på bilderna för större format

Julkulor & bajskulor

Nu är granen klädd. Det var lite knepigt men till slut hade jag hängt 5 kulor på samma gren.
Jag har dessutom klämt ur mig min första bajsklick i toan idag.. alldeles själv och i smyg=)) Blev så glad av allt beröm att jag glömde torka mig med papper efteråt så det kom en hel del på handen.. men jag lyckas väl bättre nästa gång. *stolt*
Efter det så somnade jag på soffans ryggstöd efter en dag full med hyss och jäkelskap.


Klicka på bilderna för större format

Lucia

Lucia är farligt. Lucia är onödigt. Lucia är läskigt.
Som tur var så upptäckte jag mamma, pappa, momma å moffarn längst bak så jag kunde smita från pinan.
Se själva hur munter jag var..

Klicka på bilderna för större format

Hotellmys i Umeå

Nu har jag varit i Umeå och hälsat på morbror "Lässla" (Nicklas). Till min stora besvikelse var inte Lotta hemma trots att jag ropade på henne flera ggr, men mormor hade letat sig dit också så det var ju roligt. Vi bodde på Umeå Plaza hela helgen. Mamma och pappa var lite småsjuk men jag var pigg och kry och tog för mig av hotellets alla bekvämligheter=)


Klicka på bilderna för större format

"Bränne"

Jag provade att känna på spisen igår. Har aldrig varit intresserad förr och jag har ju faktiskt känt på avstånd att både spisar och kaminer kan bli varma. Men numera hjälper jag till i köket och då måste jag ju testa hur varmt det kan bli också. Jag får slänga i pastan och potatisen i kastrullen och korven i stekpannan med mammas hjälp. Jag brände mig på stekpannan idag också när korven skulle dit. Idag kom det inga tårar vilket det gjorde igår.. men det gick bra båda gångerna.

En väska?

Jag fick en ny väska av morsan idag som hon sytt. Vet inte vad det ska va bra för men hon påstår att jag ska ha den med till dagis av nån anledning? Jag tycker den mest va ful vilket jag sa till henne när hon frågade vad jag tyckte om den.
Det går väl att läsa om den i hennes blogg antar jag..

Klicka på bilden för större format

RSS 2.0