Målarhörnan

Idag har jag målat som vanligt. Börjar bli lika duktig som mamma.. hon kladdar ju mest också utan att det föreställer nått.
Mina målarböcker börjar ta slut.. jag har fyllt alla blad på båda sidor så där har ni ett hett julklappstips=)
Då och då spinner min kreativitet iväg och jag färglägger lite allt möjligt. Idag blev det mest mig själv som fick färg på sig.. vilket pappa tog bort av nån anledning?!


Mysmorgon

Imorse hade vi mysfrukost på mina villkor vilket oväntat gick att genomföra för mamma. Jag skulle ha egen Te-kopp, byta plats med mamma så hon fick sitta på min tripp-trapp-stol och äta pålägg och macka var för sig. Provade åxå på min egen version av "dopp i grytan".. hushållsost dränkt i ljummet Te.. kan varmt rekommenderas=)


Klicka på bilderna för större format

Jag är sjuk=(

När man är sjuk är det oftast tråkigt. Men den här gången har jag bestämt mig för att det ska hända saker. En del saker hjälper mamma mig med.. en del klarar jag av att fixa helt själv. Som tex det spontana badet i diskhon. När mamma var i källaren och letade fram glass tog jag ett snabbdopp=) Synd att vattnet var iskallt så det bara var fotarna som fick bada, bättre lycka nästa gång..
Klicka på bilderna för större format

Välkommen till min nya blogg!

Jag heter Alva Sundström och jag är 2½ år. Här kommer jag lägga ut bilder på mina bus och påhitt.. iaf dom mamma hinner fota=) Skriv gärna en kommentar så jag får veta vilka som följer mina upptåg=)

*Kraaaaam*

RSS 2.0