H00r!!!

Men bromsa mig inte om jag mår bra för helvete! Stötta mig istället.

Upp & hoppa lilla loppa!!

Men va äre me mä? Går omkring och känner mig stressad men får inget gjort. Vill så mycket men är så begränsad. Men samtidigt vet jag inte om jag fått så mycket gjort om jag varit mindre begränsad. Skumt det där. Som nu.. varför sitter jag här i soffan med datorn i knät när jag kan vara nere i källaren och pöa på inför att pappa kommer hit och hjälper oss med kaminen? Nä nu jävlar får jag sätt fart å sluta gnälla!! Ge mig en käftsmäll nån?!

Färdigt projekt

Lovade ju att jag skulle hojta till när ett av alla mina projekt blivit klara eftersom det inte händer så ofta och ni kan ju inte kika in dit var och varannan dag i tron att ni ska få se nått ännu tokigare. Men nu så.. *hojt hojt*!! Knata in i pysselskrubben och spana på det senaste verket. Vet inte själv vad jag ska tycka.. men jag lär mig kanske att samsas med mitt nya färdiga projekt. Om inte annat så vore det dumt att ångra sig nu när jag fått Per att acceptera det hela=) Välkommen 

Viljestyrkan går i arv

Efter att ha hört hur mina vänner ur "the mama´s" har det hemma med sina 3 åringar så känner jag mig inte alls ensam om att brottas med detta varje dag:

Muntergöken Alva=)
Klicka på bilden för större format

Har skakat liv i Alvas och numera även Elins blogg efter ett långt uppehåll.
Välkommen


Förvandling tack

Sugen på förändring.. både stort och smått, här hemma (inredning/renovering) och i yrkeslivet.. ja lite överallt. Blir lite bromsad av junior men ska se om det kan ordnas ändå. Fick lite nya funderingar ikväll.. att man aldrig lär sig hantera alla funderingar och ideér.. dom bara sprutar ut ur luvan dygnet runt=) Tro vart jag ärvt det ifrån=)

Fick höra på kursen för 2 veckor sen att jag borde jobba som en inovatör.. jaha.. ja kanske det?=) Men det är inte det jag funderar på. Ska man bli sin egen, söka nya vägar eller stanna kvar följa med i lunken tills det trygga en dag tar slut av sig självt? Det sista är ju som sagt tryggt.. men tråkigt. T R Å K I G T!!! Behöver nya mål och utmaningar. Ska ringa lite på dom där nya vägarna på månd så får man se vad som händer..

Apropå vägsalt.. den här massvaccineringen. Hur faan gör man egentligen med den? Läser mig hjärndöd igenom allt.. både gott och ont. Ska jag peta i mig själv och dottern ett vaccin som man inte vet till 100% vad det innehåller? kvicksilver, cancerframkallande osv. Hjälper det verkligen eller gör jag mig själv och de absolut vitktigaste personerna i mitt liv illa genom att tvinga i denna spruta? Jag känner mig superstressad över att det ryktas om att beslut måste tas på dagis nästa vecka.. GAAH!! Jag vill bara isolera mig och inte komma fram förrns flunsastormen har dragit förbi.. det borde väl vara det nyttigaste för kroppen men knappast för den rastlösa knoppen?

Tänker på momma åxå.. vad är det som är fel egentligen? Hoppas du kan använda dig av "Hulténs tjurrda" för att styra upp det här *hoppas*
/sömnlös

Olika

Nu har karl-sloken kommit hem till kaoset. Eller det är ett mindre kaos nu för barnen har fått sina måltider, bytt fulla blöjor, aktiverats klart och hunnit somna. Själv känns det som jag fortfarande är kvar vid lunchen.. den som aldrig hann ätas upp. Hur kan det alltid bli så.. att den ena inte kan sitta still på toan för bajset måste inspekteras (bajset i och utanför toan) och den andra just har kräkts upp vällingen när ett kexrån fastnat i halsen. Vem tar man först? Den som smetar omkring med bajs eller den som är täckt av spya?! Min lunch förblev kall och halvt uppäten iaf..

Till helgen ska vi äntligen göra höst både här hemma och i stugan. Egentligen vet jag inte om jag vågar åka till stugan. Det är nog en massa som blåst sönder där. Sist jag var där hade vårt stora parasoll knäckts av vindarna. Men då fick man ju en anledning till att köpa ett snyggare och bättre parasoll till sommaren. *Oups*=)

Har glömt att göra reklam för en av mina bloggar tror jag?? Hur som helst så är vi några st mammor som provar oss på att sälja barnkläder och tillbehöver via en blogg. Visst funkar det med tradera och blocket också men vi testar och kör så här.. det kostar ju oss inget ifall det inte funkar. Vi har ju fått lite sålt så det verkar ju inte helt omöjligt=Þ För tillfället är det inte så mycket inlagt men kika in då och då för att kolla uppdateringar. Välkomna
http://themamasrensar.blogspot.com

Blandade småhopp!!=Þ

Fick sova mellan 23-08 inatt. Minns inte när det hände senast. Elin ha börjat vända sig i sömnen och sover på magen när jag tittar till henne på morgonen.. kanske därför hon sover bättre nu? Tack vare det (troligast) känns gårdagens nedstämdhet och förkylning betydligt längre bort än förväntat. Så idag blir det till att uträtta ärenden, toktvätta, sanera huset och kanske göra blandade småhopp av lycka=Þ

Nu är Alvas fiskpinnar klara *poff*


Gnäll gnäll gnäll..

Är inne på min 2:a vecka som smygsjuk. En del dagar är jag precis som vanligt men vissa dagar har jag ont i kroppen, feber nån dag, ont i halsen men än så länge inget snörvel. Hoppas att det är över snart. Är lite för rastlös för det här. Det är ansträngande att röra på mig men jag kan inte sitta stilla.. klurigt.

Imorrn ska ja iväg på kurs igen om jag får tag i barnvakt. Per är ute efter vägarna och jobbar och kommer hem på onsdag så det är lite tråkigt här hemma. Ligger dessutom efter tokmycket med tvätten efter våra resor så det håller mig sysselsatt tyvärr.

Nu blir det te-time innan det är dags att sussa. Kidsen vaknar väl toktidigt imorrn bara för det..

Everything changes

Allting sker av en orsak..eller? Så ser det ut just nu och så känns det också. Det är ju bara att köra, jag har bokstavligt talat fått en spark i arsle och det är ju nu jag ska ösa på. mmm.. Just det ja. Jag gör det delvis men vet inte om jag tror tillräckligt mycket på mig själv för att köra vidare. Det här tål att vara sömnlös över. Nu ska jag ignorera febern. Go natt.

Laddar om

Nu har vi kommit hem från sthlm och försöker ladda om både med sömn och tvätt inför våran tripp till Luleå på torsdag. Det ska bli roligt men vi ser inte fram emot resan dit och hem. Men det gick tokbra när vi åkte till och från sthlm så vi hoppas på att det går lika bra igen. Men det är lite trixande för att hålla barnen nöjda. Tur dom har ärvt mitt glada humör.. haha=)

Mässan som jag var på i sthlm blev jag inte så värst imponerad utav. Träffade lite utställare som jag verkligen tyckte om och jag funderar på att ha att göra med i framtiden.. om allt vill sig väl=) Men i övrigt var mässan tokliten och jag hade plöjt igenom den på ca 1 timme inkl en massa surrande med mässfolk.

Idag har jag varit på fritidsgårn en snabbis. Bortsett från när jag jobbat så är det verkligen länge sen man var där=) Men jag skyller på dig Moa=)

Imorgonkväll fortsätter jag min kurs, på onsd ska jag försöka packa klart det mesta och på torsd blir det babysim innan vi drar iväg till Luleå strax efter lunch. Så ser planen ut så länge barnen håller sig friska.. vilket känns lite ostadigt nu. Håll tummarna!!  

RSS 2.0