*Crazy flicka*

Dags för betald sovning igen. Inte så att man blir tokrik på att sova på det här stället.. å inte sover man så värst bra heller (håller tummarna för en lugn natt) men det går rätt bra ändå.

Vi har fått fina ungdomar hit till jobbet och ibland skrattar man så tårarna rinner. Dom tycker att jag är knepig och kallar mig för "crazy flicka"=) En del är inte van att man som tjej spelar hockeyspel, playstation eller gillar sport överhuvudtaget. Fast det har åxå hänt att man fått heta mamma/mormor.. när man gnäller om mattider, skolan och retas när det kommer hit tjejer=) Sånt får man ta.

Ibland kommer dumma tankar men jag sopar bort dom lika fort. Det är trots allt 11 grabbar här och hur kan lilla jag skydda mig mot dom när larmet fortfarande inte funkar? Dörren är iaf låst=)

Bäst att sussa.. man vet aldrig om man får oturen att vakna 04:30 av pianospel i tv-rummet igen *suck*
Natti

En sån där lista..

Min polare Lisa ville att jag skulle göra en sån där lista som hon har på bloggen.. så här kommer den..

Vad gjorde du för ett år sedan?
Ammade för fullt så ja gick Dolly Parton boobisar, träffade "The Mamas" flera ggr/veckan och tjatade på Per om att vi skulle börja renovera=) (vi är inte klara än=Þ)

Fem snask jag gillar:
surt godis, saltlakrits, choklad, bullar, mums mums=)

Fem sånger som du kan hela texten till:
Alva vackra Alva, Det vackraste som finns, naken i min säng, Svordomsvisan (magnus & brasse) Nothing else matters=)

Vad skulle du göra om du var miljonär?
Göra mina föräldrar skuldfria(om dom nu har lån?) Investera i ett hemligt projekt, trygga Alvas framtid, köpa större hus, resa.

Fem saker som du gillar att göra:
Vara med Per och Alva, fika, träna, måla och träffa "The Mamas"=)

fem saker som du aldrig skulle klä dig i eller köpa:
Guld kläder, leopardmönstrade kläder, snowjoggers, nånting med en Nalle Puh logga, korta tröjor. 

Fyra favorit saker:
Mobilen, datorn, mp3 spelare, penseln.

Fem personer som jag gärna vill se göra den här utmaningen:
Hmm, vet bara av att Lisa, Mistasia och Ida läser den här bloggen så det få väl bli ni då.. fast - Lisa som redan gjort sin lista=)

En magisk dag

Idag är det tisdag. En magisk dag. Den infaller vanligtvis 1 gång i veckan. I värsta fall på lördagar.

Jag tar på mig min cermonidräkt. Ett par lila skotskrutiga byxor +tröja. Inga strumpor.
Vintertid har jag även en mantel.

Klockan 20.50 inleder jag allt med "The-time". Då är det bråttomt. Tevatten ska kokas, mackor ska bres, eventuella undangömda(för mig) godsaker ska letas fram..


Egentligen är det inte mer spännande än så att mitt favoritprogram sänds då (i värsta fall sänds repris på lördag). Jag har mina ursexiga,fladdriga, mjuka lila pyjamasbyxor + nån gamm t-shirt på mig. Inga strumpor. Vintertid en filt som värmer extra. =)

P är väl medveten om att han får lägga A på tisdagar. Skulle hon vakna efter den magiska tidpunkten får han vackert avsluta det han påbörjat och natta om henne. Slut disskuterat.

Jag ska nämligen se "Desperate housewifes". Don´t ask me why!! Det är egentligen ett ganska dåligt program. I början rätt förutsägbart men nu med lite mer tokerier. Kontrasten mellan mina lila skotskrutiga pyjamasbyxor och deras välsvarvade ben är ju skrattretande.. men jag bryr mig inte. Det är rätt mysigt att sitta där med en bauta te-kopp och låta fetmagen välla över byxkanten medan man sitter där i soffan och tar det lugnt för en gångs skull. 

Egentligen gillar jag Roomservice bättre med det behövs ingen cermoni då så därför inte lika viktigt=)

Idag är det tisdag!! Måste nog svida om till cermonidräkt nu. STÖR MIG EJ!! 

Sovande jour

Nu är jag på jobbet. Har sovande jour.
Undrar hur mycket man kommer sova egentligen? Har för tillfället bara 2 superlugna killar här på boendet så det lär nog knappast hända nått allvarligt. Men lix förbannat måste man ha sett för många skräckfilmer.. vet inte hur många ggr jag dubbelkollat låsta dörrar och så att maskiner är urdragna.

Jag borde ta tillfället att sova ordentligt. Per är ju hemma med Alva inatt. Inga blöjbyten eller vällingfixande. Det här är ju egentligen rätt lyxigt när jag tänker efter.. OM det nu lyckas med sömnen vill säga=)

Lika bra att koja.. natti natti kosmonauter=)

Klara, färdiga.. inte redo

Efter flera veckors stillasittande arbete.. tro fasen det handlar om 11-12 veckor, så har vi äntligen börjat röra på rumpan på jobbet. Från att ha planerat, skrivit ner regler, rutiner och policy m.m så skruvar vi förbannade IKEAmöbler och möblerar 12 ungdomsrum + vårat eget krypin.. + å sen äter vi en massa pepparkakor=)

Självklart jobbar jag i helgen. En s.k "grishelg". Lördagspasset blir 8-23 och sönd börjar jag 13 och slutar 13.15 på måndag. Några timmar innan jag avslutar mitt pass på måndag.. åker P till Ö-sund med jobbet. Men jippi!!! Först hela helgen åt skogen å sen är P borta ända till onsdkväll!!  

Känner mig inte laddad för att börja jobba.. mitt förslag om att starta på måndag gick inte hem hos chefen. Det handlar bara om pengar. Att "förvara" flyktingbarn i kommunen är verkligen en guldgruva.. per dygn.

Sen finns det en massa saker som tystandsplikten förbjuder att blogga om.. så jag får väl blogga i huvet eller nått=) Natti natti

Nedläggning

Var på styrelsemöte i söndags och la motvilligt ner racingklubben.
Why?! Ingen banlicens.. inga tävlingar. Tycker ju att norrlands enda större bana borde kunna fräschas till så pass att det ska gå att bedriva mc/bil-tävlingar.. nä men åk ner till mantorp istället gott folk!! *bitter*

De bli till å damma av bilbanan och köra cup i källaren!!

Ska väl smyga mig in i en ny klubb så den där bittra känslan försvinner. La fram ett nytt förslag på mötet.. delvis ironisk.. delvis sanning. På vintrarna kör vi en tävling som kallas "Iskul på hjul".. men när t.o.m isen sviker i norrland (åtminstone kravet på isens tjocklek) så få vi väl döpa om tävlingen å köra på en lägda.. "Lägdkul på hjul".

Lägdkul på hjul.. hur roligt låter det eg? fara omkring på en åker å sprätta gräsrötter på varann?

Nä nu blev det deprimerat.. kör lugnt på den första halkan kamrater.
*wroom*

  

Förkylda karlar = förlossning?

Då har man åter haft P snörvlandes i flera dagar i soffan. Vad jag inte förstår är hur otroligt vek en karl blir när det helt plötsligt uppstår lite snor och feber!??! i 4 dagar satt P oduschad och orakad i soffan.. tittade på diverse skitprogram som egentligen inte intresserar honom!! Förklaringen var att han helt enkelt inte orkade göra något annat!! de 2 första nätterna kunde han inte ens röra sig när A vaknade utan jag fick ta flera timmars omnattningar.

Den 3:e dagen fick jag nog. Packade min väska, tog A under armen och erbjöd P att följa med till hans syster 10 mil bort som vi tidagare planerat. Han avböjde med ursäkten att han skulle vila sig frisk!!! 

I ett sånt läge skulle jag kunna... bygga ett garage, riva en vägg, gräva en grop för en utomhus bassäng, springa sthlm maraton... ja du fattar säkert.. jag blir totalt vansinnig!! Jag anser att man kan behöva byta lite luft i sina lungor när man är sjuk.. hämta posten eller släng åtminstone soporna.. dämit!!! 
Men han ska ligga i soffan i flera dagar för att bli frisk utan att egentligen äta nått vettigt för att få någon energi. 

Jag och A hade jättetrevligt hos P´s syrra med familj. P sms:a och undrade när jag skulle komma hem.. vid det laget hade jag druckit ett glas vin till maten och bäddat ner vår dotter. Jag hade inga planer på att komma hem den dagen. Dagen efter tog jag mig tid att träffa en kompis på stan som jag tyvärr träffar för sällan. Shoppade lite och for sedan hem när A somnade i vagnen. När jag ringde hem hörde jag lyckan i hans röst. Han var minsann på benen och hade både duschat och dammsugit minsann. Och självklart skulle vi gå till den där familjen vi var bjuden på mat hos. 

Varje gång P blir förkyld tänker jag på den där tv-reklamen där en karl sitter böjd över ett varmt vattenbad med en handduk över huvudet och säger nått i stil med: "- å ni kvinnor snackar om att föda barn, ni skulle bara känna hur det känns när vi män blir förkylda."

Som tur är så resonerar inte P så.. men ibland beter han sig som att han just snöte ut en unge ur näsan..

RSS 2.0