Jobb & SPA

Det händer jättemycket men ändå inget tillräckligt intressant för att det ska behöva nämnas här. Jag har jobbat i princip hela helgen men hann ändå träffa lite vänner på lördkväll.. trevligt=)

På onsdag ska jag jobba ett likadant pass som idag.. 8-22. Ser inte direkt fram emot det då det gick jättesegt att jobba idag. Tiden stog stilla och det hände inte så mycket alls. På fredag åker vi äntligen till Sundsvall för att först vara ett dygn hos svägerskan för att på lördan åka till Södra berget (utan barn)för ett dygns spa-behandlingar, god restaurangmat och förhoppningsvis mycket sömn!! Ska bli najsigt!!

SPA baby.. SPA!!!!


Hjärtegrynstävling

Jag vinner aldrig tävlingar, fast jag ställer upp i hur många som helst. Jag kommer inte vinna den här gången heller.. men provar man inte så vinner man inte heller. Älskade hjärtegryn har en tävling som jag nu gör ett försök i. Genom att länka till henne här ska mina chanser fördubblas.. ok=)  
http://www.alskadehjartegryn.blogspot.com/

Hur hinner ni?

Det här med familj.. det e faan ingen lätt pryl att få ihop. Först och främst kommer barnen. Dom är ju mitt allt. Även fast man ha blivit en gnällmorsa och kan verka (obs VÅGA säga/tänka något annat) sur och grinig pga sömnbrist och andra saker man numera saknar, så är dom de viktigaste människorna i mitt liv.

Sen kommer ju allt sånt därt vuxetansvar som 100 procent närvaro på jobbet, planering och pappersdribbling med försäkringskassan, försäkringsbolag,banker, pension mfl. Man ska va topptränad och helst förlorat alla graviditetskilon innan man lämnat BB, ungarna ska följa sina kurvor på bvc, dom ska äta bra och vara kompis med alla. Huset ska underhållas och helst ska det vara nystädat, renbäddat, färdigtvätta och nybakat medan maten görs klart. Kylskåpet ska ständigt fyllas på och ungarna behöver nya vinterskor mitt i säsongen. Räkningarna ska snart betalas också samtidigt som föräldradagarna försvinner i ett naffs. Man ska ju gärna ha en hobby eller något annat som gör att man utvecklas på olika plan.

Helt plötsligt känns det som jag glömt något... SAMBON!! Ja man får väl grattulera sig själv och bristen på tiden som gör att man knappt ses längre. Hoppas inte att du blir dumpad mitt i alla dina försök att leva det perfekta vuxenlivet.. Idiot! Vi ska bara jobba arslet av oss ett tag till sen tror jag att vi lyckats boka in en tid då vi har tid. Min 30 årspresent på Södra bergets spa i sundsvall är bokat iaf. Grattis igen. Tack!

I will survive!!

Jag överlevde flygresorna (uppenbarligen)!! Nu kan man blicka framåt igen och se vart allt leder? Uppförsbackar och motgångar ska väl inspirera och göra en människa/viljan starkare va? Mjaa.. det känns inte så just nu, men jag ska inte ge upp allt för lätt. Har lite nya trådar att dra i.. dragkampen börjar imorrn.

I övrigt kämpar vi på med avvänjning av Alvas nattblöjor och Elins dåliga aptit (hoppas att det beror på tänderna)
Nu på onsd jobbar jag ett fjollpass 10-16 och sen till helgen ska jag jobba de längre passen: 13-13 fred-lörd och lite mildare på söndagen 8-22. Hoppar inte jämfota av lycka men jag har ju själv valt att jobba 40% så då är det bara att bita ihop och sluta gnälla.. jag har iaf tur som har ett jobb att gå till.. en stund till.

Nu ska jag passa på att bestämma vilken TV-kanal jag ska se på nu när jag är ensammen.. inte alltid det lättaste när Per har tagit makten över den=)

Gaaah!!

Jag är inte nått vidare förtjust i att flyga. Ändå kändes det som det bästa och billigaste alternativet när jag nu beger mig iväg imorgon. För att inte tala om hur mycket tid jag tjänar på det. Jättebra!! Imorgon 07.35 känns det nog inte så jättebra längre. Föreställer mig det värsta.. att mina barn bara har en förälder i slutet av den här veckan. Huvva!! Kan ju inte supa mig full heller.. ingen sån resa=)

De här hemma tycker att det är lite konstigt att det är jag som sticker iväg. Alva ska iofs bli hämtad av momma efter lunch imorgon, shoppa lite "torsdagsmys" med henne och (förhoppningsvis) sova över. Sen är jag ju hemma igen på fredagkväll. Då ska jag ta mig en öl eller två för att fira att jag överlevde(?).. äh va fasen.. jag lägger några fler på kylning och hoppas på tur=) Spännande resa ska det bli iaf.

Må så gott!!

Nu är det jul igen..

Ja vi har tydligen jul igen.. ofrivilligt från vår sida. Fast inte så svårövertalat om någon skulle ha frågat Alva. Nu är det ingen som har frågat henne, hon kör som bekant sitt eget race.. tycker mig känna igen det där=Þ Att "choklad-ländern" tagit slut för länge sen kan vara svårt att acceptera för en 3 åring. Varför kan man inte få en liten chokladbit varje dag för?

Hon har även tjatat om den stora julgranen inne på torget sedan lucia. Nu är hon riktigt rädd att den är bortplockad då jag inte längre kan garantera att den finns kvar. Detta eviga prat om granen gör att man blir en smula less. Idag drog jag iväg en sväng på Dollarstore och hittade där en mini plastgran som dom reade ut för 6 kronor!! Den blir bra på hennes rum nästa år tänkte jag. Alva fick syn på den när jag kom hem och drog iväg med den upp på rummet. Några minuters tystnad vilket följdes utav en ivrig inbjudan upp till henne omedelbums!!
Jag tycker att det var riktigt fyndigt gjort, hon verkar bli lika driftig som mig=Þ
Stolt gran-utsmyckare i sin juliga pyjamas.
Alva poserar stolt med sin nya gröna vän

Tro om jag lyckas plundra även denna gran?Japp.. jag lyckades den här gången också=Þ
Elin var som vanligt snabbt framme och julgransplundrade
Klicka på bilderna för större format


blandade småhopp

Hoppla hejsan!! Idag har mina visitkort kommit och det tog bara en mindre evighet att kämpa sig igenom alla lager med packtejp som brorsan hade arrangerat så fint.. inte ens om det varit översvämning eller bombhot hade man kunnat ta sig igenom alla lager med tejp och sen ner i kartongen. Sen har även nedräkningen börjat inför min lilla resa, bara ca 2 dar kvar nu. Flygrädd som saaatan men det är väl bara att se så där fruktansvärt världsvan ut så fixar det sig galant. *intalar mig själv*

I övrigt kämpar jag på med min come back på jobbet, högsta hönsen strular till det lite för mig så jag ska iväg och reda ut saker med bossen imorrn. Ser inte fram emot det men jag vill ju ha lön den här månaden.

Har lyckats få tid över till träning idag + att jag har hjälpt min sambo att kicka igång sin aldeles första egna dator!!! Nu återstår det en hel del klicketi klickande för hans del tills att han inte längre blir rädd för alla felmeddelanden och andra farliga popup-fönster=)

Må så gott

Zzznark

I helgen har jag premiärjobbat på mitt arbete med ensamkommande flyktingbarn efter föräldraledigheten.  Tanken är att jag endast ska jobba 30% men när jag började nysta upp lite av mina tankar och funderingar på lönekontoret kom vi fram till att jag måste jobba 40% om jag vill ha någon semester till sommaren. Nu måste jag alltså räkna ut hur många arbetspass jag måste lägga till för att kunna kvalificera mig till fler semesterdagar. Helgens arbetstimmar har varit 8-23 på lördag och 13-13(24timmar) mellan söndag och måndag. BLÄÄÄÄ!!

Gjorde ett minihopp i mina planer idag ocksa.. tror jag. Tack till Malin.. min privatnannyÞ

Ikväll kraschlandade jag 2 timmar i soffan efter helgens jobb och 3 nätter med dålig sömn.. den senaste på en tunn madrass på jobbets kontorsgolv(Personalsängen var upptagen av annan personal=Þ(

Nu.. sova igen!

Världens tråkigaste

Jag är skit tråkig just nu.. jag vet!! Men gott nytt år å sånt där orkar jag inte hålla på att skriva, nyårs resumé orkar jag inte fundera ihop.. så därför blev det inget. Har dessutom varit otrogen mot denna blogg och skrivit lite i den nya. Ni har inte missat nått egentligen.. men som det ser ut nu kommer jag enbart hålla igång den nya bloggen och pysselskrubbsbloggen istället för 6 st bloggar. Men det blir inget byte förrns efter min efterlängtade sthlm´s tripp om 2 veckor.

I övrigt så har vi haft huset fullt av gäster och blivit bortbjudna på både mat och fika. I ett svagt ögonblick trodde jag att vi blivit populär. Så där riktigt populär där alla vill vara vän med flashiga familjen på Konsumvägen. Men Per tog snabbt ner mig på jorden med att säga att alla är lediga och rastlösa. Naturligtvis.. så måste det vara.

RSS 2.0