Ilsken kärring Projekterar

En annan som är i 7:e månaden, gjorde en luftfärd utför en istrapp och landade på ryggen/huvet igår. Det är 3:e gången den här vintern/graviditeten som jag vurpar. Fick även jordens värsta blåmärke härmodan när jag halvt graciöst gick ner i spagat och fick bildörrn inköttad i överarmen. Liks förbannat är det min lott att, handla och bära hem dryga matkassar, hämta pizzan, tvätta, laga maten, röja undan efter Alvas framfart.. eller egentligen fixa allt som har med hennes vardag att göra osv. Visserligen är inte detta framdisskuterat.. men underförstått av blicken från den sorgliga varelsen som legat i soffan sen dan innan julafton.

Det låter som man skaffat nytt karlämne.. men så är det inte.. samma gamla gubbe är förkyld IGEN, och sånt är på blodigaste allvar betydligt svårare att genomlida, än att flyga utför en istrapp och numera gå som en halvt invalidiserad klimakteriekärring med stelopererad kroppshydda.

För att husfriden ska bibehållas rymmer jag ner i källaren och projekterar lite. På med mitt hemmagjorda "lås" på källardörrn (så inte en nyfiken Alva ska komma åt mig och stjälpa till) en välsorterad godisskål, spela hög hårdrock och pöa på med mitt projekt. (Bild kommer ev imorrn) Nu är jag glad(are) igen och har faktiskt kunnat lämna källarn för att socialisera med veklingen=)

Projekt ON!!!

Kommentarer
Postat av: Emma

Välkommen i klubben.. :-D Vurpade när jag var gravid med Tuva med.. De på skolan ville åka in med mejj.. blev liggandes på rygg å trodde armen gått av,,

visserligen såg det nog värre ut för de som kikade..

Tur arslet mitt e stort.. för den fick ta strösta smällen..

Sedan på 10 rasten, så hade tre lärare till ramlat.. :-D

(alla klev dock upp som inget hänt å kikade sejj omkring)

2008-12-30 @ 15:51:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0