Hemma!!

Nu har vi kommit hem från Umeå-helgen. Blev ett litet "affärs-möte" direkt vid ankomsten till staden och sen iväg till hotellet för incheckning. Återkommer med bilder på barnens hotellmys när jag har laddat in bilderna från systemkameran som fortfarande är ouppackad. Hann iaf med den obligatoriska(?) shoppingrundan på stan med familjen, fika med bror och sambo och sen tillbaka till hotellet när barn och sambo börja gnälla=) Chips & öl till sambo, dunka in en film i bärbara dvd´n till stortjejen och ny blöja och välling till lilltjejen så kunde man slira iväg för den underbara ensamshoppingen till stängning=) Skönt att slippa barnvagns-trängsel, sambosuckar, 3års-trots och vill-inte-sitta-i-vagn-gnäll.

Födelsedagsmiddag med bror & sambo på Allstar och sen prommis hem till dom. (Lånar en bild från Lottas blogg från kvällen www.misspiggelin.se)

Klicka på bilden för större format

Innan vi åkte hem idag så fick brorsan jobba lite som fotograf. Tanken var att det skulle bli julkort på dom små terroristerna. Ja den lilla skiten sken som en sol medan den äldre förmågan valde att antingen se sur ut eller utebli från kameror och fotoparaplyn. Just nu verkar jag inte få upp fler bilder så jag får väl återkomma med dom åxå.
 
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0