Förlovning och vänner

Ja det är inte så att ni måste ducka för alla inlägg numera. Har haft hus och stuga fullproppat med folk från alla håll och kanter hela Juli månad. Så mycket att jag/vi inte hunnit med de vänner och sysslor man annars omger sig av. Det är supertrevligt med besök men det kan också bli lite krävande. Det märkte vi på barnen nu ikväll. Sena kvällar, halvtaskigt intag av mat(pga för roliga kompisar man hellre leker med) och för lite sömn gör att de till slut inte orkar vara sig själv.. eller hur man nu ska förklara. Nä åter tillbaka till vardagen med några försök till rutiner igen.. fast först ska vi ta emot ett besök från sthlm i morgon (vinkade hej då till våra härliga OCH hjälpsamma vänner från Luleå idag) Sedan dimper väl bror ner här om några dar samtidigt som vi planerar för dopet den 1/8. Ja sen börjar Per att jobba den 3/8 och så var den familjesemestern över.

I övrigt har vi vår 2 åriga förlovningsdag idag. Jajaja.. jag vet att ni vill att vi ska gifta oss.. ni får helt enkelt vänta. Mer kan ni inte göra åt det.. om ni inte absolut vill betala kalaset OCH bestämma vad vår familj ska heta i efternamn... nä jag trodde väl det. Så då har vi disskuterat färdigt om det. Tack! 

Må så gott. Kram och tack för trevliga stunder på altanen i vårt hus/stuga.

Ett extra tack till familjen Maijanen som trollade dit 3 hål i väggen i stugan.. 2 ggr=Þ
För er andra så kommer de bilder med förklaringar en annan dag då jag orkar.. Gonatt 


Kommentarer
Postat av: Kimmo

Tack själva för en underbar helg.Ang 3 hål i väggen x2... Friskt kapat, hälften (förs)vunnet.Hoppas ni blev nöjda, det blev sk*it bra!

2009-07-20 @ 23:42:20
Postat av: kicki

trevligt me ljus i stugan fint blev det. Kul att ni blev nöjda o skitkul att träffa er o barnen. En båtutflykt var ej heller fy skam...kram på er ses snart

2009-07-21 @ 00:50:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0