Höjdpunkter & livskvalité

Dagens höjdpunkt som mammaledig 2-barnsmor har blivit att spänt vänta in att postbilen försöker ta sig fram till postlådan. Att det mestadels består av reklam eller räkningar gör egentligen inte så mycket men det är ju roligt om det dimper ner nån klädkatalog som man får ångest utav pga man inte vet vilken strorlek man har till sommaren efter en graviditet??!

En annan trevlig grej som plötsligt blivit heligt är handlingen!! Att strosa omkring utan barn inne på konsum och jämföra priser, olika märken, fundera ut vad man kan tänkas vilja äta under de kommande dagarna, peta å undersöka på frukt & grönt avdelningen, hitta på nya recept bland frysdiskarna eller frossa i blöjhyllorna. Har man riktigt tur har man fått med sig en påse pantflaskor som man omsorgsfullt och nogrannt kan återvinna för att få tiden att gå. Ett hett tips är söndagsefm. Då är dom flesta bakis och inga barnskrik hörs för brödet på en affär är oftast dåligt då så få barnfamiljer shoppar inte då.

Sen när man kommer hem så hoppar och studsar 3 familjemedlemmar av lycka. (3:an studsar inte än)
1:an är lycklig pga att hon saknat sin mamma den timma det tog att handla lite mjölk och blöjor
2:an är lycklig pga det eviga tjatet från 1:an om vart mamma är, gått över.
3:an skriker av lycka för att mammamjölken just klev innan för tröskeln.

Till helgen ska jag dock få uppleva något utanför konsums dörrar. Vi ska på bo på Plaza hotell i Umeå hela famlijen=) Blir kanske inte så mycket vila men jag får göra något annat iaf=)

Kommentarer
Postat av: malin

nice med hotell,, får njuta massor,, =)

2009-03-25 @ 19:45:23
URL: http://sevenkids.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0